Пут те зове, иди!

Аутор behappy | 19 ÐÐ, 2011

     Не желим да одеш у септембру. A клизе дани, не могу да их избројим све. 
  "Па зар ниси срећна? Твој Словак ти долази у Темишвар. Зар ниси то желела?"
  Док сам путовала "тим возом", опазила сам и друге станице. Мислим да, када сам стигла до последње, нисам више имала снаге. Замислила се добро. А знаш шта се дешава касније? 
  Легнем у кревет, мислим на тебе... и имам толико тога да ти кажем, а када причамо, толико се изгубим тамо негде, нигде. 
     Можда ја имам још пуно тога да научим. Можда морам да прођем кроз милијарду ствари да бих научила да ценим оне праве, али је сигурно, једном заувек, да ми недостајеш. Да ме мењаш. Да си ти моја потајна жеља што цврчи да буде исказана. "А шта те је привукло на њему"-мрзим то простачко питање. Али никада нећу заборавити погледе којих смо се клонили. Речи које су биле у устима, али нисмо имали снаге да их изговоримо. Волела бих да сам ти видела израз лица када су ти рекли: "Има момка". А били смо тако близу да урадимо нешто. 
     И наравно, мушки понос налаже тако: Причај са њом, али буди уздржан. 
  Лудела сам. Био си ми потребан, као жедној земљи кише. Само да причамо, ништа више. Да ме учиш новим стварима. Да будеш јачи од мене. То је оно што ми се свидело код тебе! Јер можеш да ме контролишеш. Остале сам ја контролисала. 
     Одједном ми је синула идеја: он мора да има "Мајстора и Маргарету!" И већ идућег момента сам слала књигу. На крају, схватиће чему све то.

   

  И Братислава чека на њега, а ја сам луда. У стању сам да "скокнем" донде. Једног дана... 


5 Коментари & 0 Трекбекови од "Пут те зове, иди!"

  Izgleda da uvozimo i izvozimo pogrešne stvari.

  Аутор nemanja 20 ÐÐ 2011, 02:48

  ..šta li bi bilo kad bi nam se sve želje ispunile?...

  Аутор sanjarenja56 20 ÐÐ 2011, 12:07

  hmmm... ;)))

  Аутор suky 20 ÐÐ 2011, 15:53

  "Причај са њом, али буди уздржан" - Ovo je živa istina, ali ona je dokaz samo nemoći. Upravo sam to juče uradio jednoj devojci, ali druge mi nije bilo jer zbilja mi nije u interesu da me olako shvate. Neke poruke nije do zgoreg ignorisati i praviti se da je sve OK i onda kad nije. Inače, do juče nisam znao da je bila u vezi a umalo da smo imali dejt toga dana, ali, avaj, morala je baš onda da raskida. :-D

  Eh ti Slovaci! Imam kolegu iz Kovačice - pravi je separatista, drugim rečima opija se samo u svom kraju i nigde drugde. Takođe, sušta suprotnost njemu su dve devojke s kojima idem na časove nemačkom, premda je njima trebalo podosta vremena da skontaju da sam okej. :P

  Аутор Harry 21 ÐÐ 2011, 18:21

  Uzdržanosti nije mesto u ljubavi. Ali danas,u modernoj eri idiotizma mladih glumaca i foliranata,uzdržanost je dobila svoj poštovani položaj. Glumom će izbrisati sve šare iskrenosti. Poštovanje za one koji prate svoj ritam.

  Аутор purplemind 25 ÐÐ 2011, 13:25
Додај коментар

Запамти ме