БЛОГЕРИ, СВИ ОВАМО :)

Аутор behappy | 11 ÐÐ, 2009

  Већ дуже време, планирам и желим да урадим нешто. И данас сам се тога присетила.

  Присетио ме пост моје маме каспер, и реших...

  ...Да се захвалим свим блогерима, и да им докажем колико ми значе!

  Дошла сам овде, јер сам желела да водим неки дневник... и да кажем оно што мислим, а да се нико не увреди... Ако сам икога од вас увредила: Знајте да ми то није била намера.

  Ово је једино место на свету где се сви разумемо. Ја сам овде срећна.

  Срећна сам са вама.

  А то ми "улива снагу" да будем и у "правом" животу храбра, да се трудим, а понекад и борим за себе.

  Хоћу да нагласим, да нема предрасуда. Све ја волим. И овога пута не патетишем. :) Свако има своје, посебно место, у мом срцу.

  Сањарења...

  ...да бар постоји само једна реч којом могу да опишем њену племенитост, доброту... Оно што она "чува" унутра, је само њено... али га она дели са свима. Њена професија говори све. Хумана. Никада егоиста... Шта рећи? Мама, волим те :) И трудим се, колико год могу да те усрећим неким ситницама.


  Каспер...

  ...Је жена која се бори за своје циљеве, храбра... Она ми је, пре годину и нешто... оставила први коментар! :) Зато је код мене "најхрабрија жена блога". Нема ту... циле-миле. :) Шалу на страну, десило се и њој да посустане. Али ја видим, она неће и не сме да се преда. Нека Бог чува и њу, и њена два мала Анђела.

  Анам...

  ...код ове младе даме (не, нисам погрешила...:) ) увек влада добро расположење. Код ње је увек пролеће. Дивим јој се на томе...:) Не знам како, зар она нема лоших дана? Волела бих и ја, да могу... У сваком случају, Анам, не потцењуј себе. Пишеш одлично. Чак је и оно љубавно писмо било... данас умало нисам заплакала.

  Домаћица...

  ...моја блог тетка... е волела бих да будем као она. Замишљам је као вредну жену, озбиљну. Права домаћица. Њен муж је срећан човек. Што каже горе поменута, прва дама, "кување је уметност", тако да је она талентована за то што ради! Јао ала се обрадујем кад видим нешто слатко на њеном блогу... ммм :)

  Причалица...

  Њени постови се не прескачу, али не можеш сваки да прокоментаришеш. Све је толико мудро, да се понекад не осећам довољно достојно да их прокоментаришем. Али, код ње сам научила много ствари! Црква и Бог се не смеју запостављати! Нажалост, сетимо их се само када смо у проблемима. Покушавам то да исправим.

  Настасја...

  Што ја ово девојче волеем... :) Нешто је није било на блогу у то време када сам ја дошла, али сам се у последње време толико везала за њу... Амбициозна, пуна енергије, борбена! Баш онако, како ја волим. Понекад зна да одбруси, али ја знам колико она то ради из добре намере. :) Ирско девојче, и њен Кинг... е вала заслужујете срећу!!! :) Сад нам још и отворила нови блог, па знамо и њене кулинарске способности! Еее одлична си :)

  Уна једина

  Толико осећајна, рањива... говори да је "лако", али зна и сама да није. Бори се... толико оптимизма, кад је видим, схватим да су моји проблеми... ништа. Уна, знам да су твоји проблеми велики, и да се чини све нерешиво... Ја бих следила своје срце... ;)

  Грлица

  Једна дама, која не воли фудбал, и не разуме мушкарце...:)) Али сам сигурна да свог мужа воли! Она то из добре намере... На њу ме подсећа песма Жељка Самарџића.:) Нисмо се пуно дружиле, тако да не могу баш да судим.

  Несаница

  Колико ми се само пута десило. На њеном блогу, плачем... Боли ме и њена бол, боли и своја... Песма свака пуна емоције... Уме да ме погоди тако... да саму себе зачудим. Надам се да су твоји проблеми сталожени. Ни сама не знам како да се изразим-једноставно, надам се да су ране кол'ко тол'ко залечене.

  Тужна...

  Њу сам ја скоро "приметила". Прва помисао ми је била "јаоо зашто тако депресивна?" Касније сам покушала да је разумем. И разумела сам. И ушетала ова мала дама, моја вршњакиња, млађа од мене 10-ак дана. Ушетала... у моје срце. А ја никада не заборављам. Све разумем... само надимак не волим. Буди срећна! :)

  Цицили... :)

  Моја блог сестра... а о њој, наравно све најбоље. Поред ње сам почела да верујем да ако је записано... нема везе ништа. Живи, па како било нек' буде. Једна добра душица, слаткица мала... не што је моја, ал'... :)

  Полу успаванка

  Ових дана ради... али тако недостаје... видим ја, све је мање има...Али разумем, лепи су то разлози! Осећајна...  То сам највише приметила онда, када је она сва своја осећања оставила овде... и неко је то искористио. Али се она изборила као права лавица! Права, правцата лавица. И много сам је заволела још на почетку...

   

  Вила без крила

  Сигурна сам да има дебеле разлоге за онако депресивне постове... Некад ме растуже, желим да помогнем. Видим да сам срећна, а она није... Пожелим да јој поклоним бар мало те моје среће. Али не иде то тек тако... у правом животу. Сигурна сам да ће са том својом племенитошћу пронаћи правог момка.

  Инана

  Сигурно сад учи... и зато је нема. Понекад је не разумем... Иако се трудим. Али ми је на неки посебан начин драга.

  Шуки

  Мислим да је стварно један јако добар човек... Чујемо се кад он има времена, исто као и са Степским, али сад нешто рече да нема нета... а мени, наравно недостаје. Има доста тешке постове, али Шуки је Шуки.:)

   

  Гоги

  Је ту од скоро, и много волим да читам његове путописе, да сањарим, да ћу можда, некада и ја успети.

  Боки

  Јао Боки... Понекад толико сањари, да помислим да је дете :), а понекад... понекад се од силне романтике расплачем. 

  Степски вук

  Немам појма како сам налетела на њега. Али, Богу хвала... Дивим му се. Не знам. Бојим се да га опишем, а да га не потценим. Толико је диван... А ни сам није свестан колико ми је  помогао. Мислим да сам поред тебе, драги Степски, научила шта је то љубав, и ти си ме научио да не грешим само ја. Умео си често да ми обришеш сузе са лица!

  Бели очњак

  Кад чујем те две речи, прво што ми на памет пада су његове сироте комшије,:))) како их мучи понекад са музиком. Али живи он свој живот, онако како он то замишља да је најбоље.

  Талас

  ...ми ужасно недостаје. Много ме је усрећио више пута. Онда када је објавио путовање у мој град... а и сваки дан са њим био је нова пустоловина... Уживала сам... заборавим и на учење, и на стрес... а сада га нема... Верујем да је јако заузет.

  Болд од марципана

  Е... не познајем довољно да бих коментарисала, али приче........

  Мандрак

  Његова свака прича, натера те прво да мислиш... све је ту скривено. Мислим да је веома добар психолог. Хвала на помоћи, драги друже. :) 

  и последњи, али не мање важан...

  Баладашевић

  Каже да је најстарији. Заљубљен, не жали се никад... само не волЕ зиму. Не што је Сремац... али некако је посебан. Ја тако волим да плачем док читам његове коментаре. "Да, он је управу. Ја само одрастам, ово није страшно". Увек си знао да ме орасположиш драги Сремче. Увек. И хвала ти на томе. Кад сам посустајала, и када сам падала, био си ту. Не дођеш ти често, али кад дођеш, та све надокнадиш.

   

  Драги блогери. Не одлазим ја нигде, али сам осећала толику потребу да вам се захвалим, да вам кажем шта мислим. Мени је срце било пуно док сам писала све ово. Јер сам све говорила из срца.
  Надам се да ћемо се још дуго дружити...

  Ја сам осећајна и превише, и надам се да никада нећу морати да запоставим блог, и старе другаре.

  Волим вас народе!!! 

  П.С. МЕСЕЧИНО, ти си посебна, и ти знаш колико те воли твоја би хепи :)


   

   

   


48 Коментари & 0 Трекбекови од "БЛОГЕРИ, СВИ ОВАМО :)"

  Behappy, tebi pomoć nije potrebna. Sjajno se snalaziš. Neke stvari moraš sama da preživiš da bi ih upoznala u pravom smislu. Ja sam tu da te samo podsjetim da možeš dalje i sama.
  I kako sam često kažem.
  Drugarski pozdrav

  Аутор mandrak72 11 ÐÐ 2009, 22:05

  Srećice,
  AnaM nije od kamena, imala je i ima teških dana.
  Postoji nešto na šta ne sme ni da pomisli...
  ali Anam zna da samo osmeh, vedar duh i večita zaljubljenost, može da joj donese sreću i radost, zato ponekad stegne zube, i skoči u vodu, zaroni ili zapliva, ali uvek ispliva....do sada:)))
  Hvala što si mislila na mene:)

  Аутор AnaM 11 ÐÐ 2009, 22:07

  Hvala na zelenoj boji:)))

  Аутор AnaM 11 ÐÐ 2009, 22:09

  Јако леп пост!
  Ето прилике да и ја мало боље упознам дивне блогере :))
  Јао што си ме насмејала комшијама белог очњака :)))))))
  Како си се само сетила?
  И месечина тебе много воли :***

  Аутор mesecina 11 ÐÐ 2009, 22:11

  mandrak72,
  слажем се да неке ствари мораш сам да схватиш. Али подршка... подршка је незамњеива.

  Аутор behappy 11 ÐÐ 2009, 22:20

  АнаМ,
  знам...знам да ниси од камена. Зато ти се и дивим! Браво за тебе!
  Свако има неки свој метод да побегне од стварности... да одлута...

  Аутор behappy 11 ÐÐ 2009, 22:20

  АнаМ,
  и зелена је твоја...:) и Април ти чак поклањам, само да будеш срећна.

  Аутор behappy 11 ÐÐ 2009, 22:21

  Месечино моја,
  само питај, ја ћу да ти причам...:)
  Па знаш, била сам искрена.:)) И писала сам оно што осећам.
  А знаш већ, кад неког читаш неко време... схватиш. Хтео, не хтео. :)
  :-***

  Аутор behappy 11 ÐÐ 2009, 22:22

  pa eto ja sam zaplakala ...
  HVALA LEPO ...

  Аутор nastasja 11 ÐÐ 2009, 22:45

  nastasja,
  IZVINIII!!!!
  Znas da mi nije to bila namera... i ja zamalo da sam zaplakala dok sam pisala.
  Ali od srece.
  Osmeh na lice draga, samo sam zelela da ti dam do znanja, koliko mi znacis. I ti, i svi ovi ljudi... Da bar mozemo svi da se nadjemo negde... eee...

  Аутор behappy 11 ÐÐ 2009, 22:51

  ma, ne izvinjavaj se zeno :)
  i ja od srece :) :*****

  Аутор nastasja 11 ÐÐ 2009, 22:52

  Prelep post behappy,
  pomenula si sve drage ljude koji i meni nedostaju :)

  Ne idem ja nigde samo mi je ova nedelja bila baš "čupava", imala sam i par rođendana, dve slave, haos...

  Hvala ti na lepim asocijacijama.
  Biću tu, videćeš :)
  ljubim te!

  Аутор poluuspavanka 11 ÐÐ 2009, 23:13

  nastasja,
  :****
  Poljupci za Queen ;) Kinga necu da diram, ne brini :)))))

  Аутор behappy 11 ÐÐ 2009, 23:23

  Poluuspavanka,
  To mi je i bila namera. Da vas usrecim.
  Vazno je da ti uzivas. I da-zaboravila sam da pomenem da si jako lepa. ;) Kazes da si "narcis" ali ne, samo si svesna svoje lepote.
  :***
  Cuvaj se!

  Аутор behappy 11 ÐÐ 2009, 23:25

  Hej, behappy, dosta hvaljenja mene, uobraziću se :)
  Znaš da smo mi lavovi sebi najlepši i najbolji :)

  Mnogo mi nedostaje blog, prosto sam luda, ali na poslu nam ne dozvoljavaju ovakve "sajtove"... Biću tu bar uveče, a tebi hvala što si nas sve pomenula i znaš da i mi tebe mnoogo volimo :)
  :***

  Аутор poluuspavanka 11 ÐÐ 2009, 23:32

  Prvo hvala na mojoj omiljenoj "ljubicanstvenoj" boji, a onda ti se zahvaljujem sto svaki stih prozivljavas zajedno sa mnom. A na samom kraju, hvala sto si me se setila. Poz :)

  Аутор nesanica 12 ÐÐ 2009, 01:26

  kad pises pesme onda pustis deo duse na papir...umem ja i bez duse da napisem sasvim pristojnu pesmu..da sam samo malo obracala paznju na ono sto pisem mozda se ne bi zatelebala ovoliko i samim tim bi i moji postovi bili mozda lepsi..zivot mi je depresivan..problemi odsvukud..pa eto sad sam i u ljubavi dozivela fijasko..a ljubav i je davala snagu da idem napred pa makar i glavom kroz zid..novi momak...pa mogu da ga nadjem nije to problem nikakav,ali ono sto ja zelim je da se predam nekome bez rezervi ,potpuno..da verujem..a kako? kako kad me izdao covek koga sam Andjelom svojim zvala..cuvaj svoju srecu..hvala sto je nudis..ali cuvaj je..tudja sreca nije sreca..svako treba da se izbori za svoju..a meni je tako drago sto si ti srecna da eto i ja pomalo bivam srecna...veliki pozdrav..i hvala sto si me se setila

  Аутор vilabezkrila 12 ÐÐ 2009, 07:57

  E sad sam stvarno HAPPY! Uh uh uh... ostadoh bez reci!

  Аутор bokikojic 12 ÐÐ 2009, 09:28

  poluuspavanka,
  Dobro je...:) ti kad mozes, navrati...
  Mi smo tu. :***

  Аутор behappy 12 ÐÐ 2009, 11:51

  nesanica,
  Nemoj se zahvaljivati... Samo uzivaj ^^
  :)
  :***

  Аутор behappy 12 ÐÐ 2009, 11:55

  vilabezkrila,
  ne zahvaljuj Vilo...
  Razumem da je .... Bol kakav god bio...tvoj je...
  Pozdravljam te!
  :*

  Аутор behappy 12 ÐÐ 2009, 11:56

  bokikojic,
  pa najvaznije je da si happy :)

  Аутор behappy 12 ÐÐ 2009, 11:57

  Ej mala.Pa tek sad videh ovah post,i ostadoh bez reci.
  Ma opasno si ti deriste,imas tako dobru moc zapazenja,cudo jedno...
  Mi stariji,i satro iskusniji ovde pokusavamo da nesto kazemo,da ti ponekad damo neki savet,ali vidim ja mi smo ti koji od tebe treba da naucimo mnoge stvari.
  Ma nemam reci...
  Evo da dodam:
  Behappy-
  Stara dusa.Dobro i milo dete,cistog srca koje je zivot naterao da prerano sazri,da se uhvati u kostac sa zivotom.Misli da je ranjiva,a nije ni svesna koliku snagu nosi u sebi,da u zivotu moze sve sto pozeli.
  Moze pomerati planine,a ume ponekad da se kao mala devojcica zavuce i tuguje sa svojim cebecentom.
  Ljubim ja nju.Pametno dete.
  Divan covek.
  Deriste,koje me je danas raznezilo do suza...

  Аутор unajedina 12 ÐÐ 2009, 12:46

  unajedina,
  Drago mi je da ti se svideo post.
  :)
  A, hvala ti na divnim recima o meni.
  Tacno je sve sto si rekla.
  Ponekad mi bas dodje samo da placem, i da se zalim sama sebi. Ne i drugima. Mislice da sam slaba :)
  Saljem ti zagrljaj!!!

  Аутор behappy 12 ÐÐ 2009, 12:52

  Ovo nije post, nego fenomenalna psihološka analiza blogera, kakvu ne bi napisao ni neko dvostruko stariji od tebe, a da se valjano ne preznoji! Ne da si nas sve oslikala, nego i prave boje upotrebila. Moram ti ponoviti, ponosna sam što si moja blog ćerka! Casper je nešto slično već rekla, blago nama s tobom! Lepo reče unajedina, ne trebaju tebi čak ni saveti, sve vidiš, sve znaš, samo ti ponekad zatreba dobar vetar da ti dune u krila i ponese te, i maramica da obriše suzicu..a posle, opet umeš sve sama. Jednoga dana naći će se neko dovoljno dobar za tebe, koji će umeti da ceni ono što dobija. Neka se čuva, jer ako mu Casper i ja nađemo manu...
  Ljubi te tvoja blog mama kojoj si ulepšala naporan dan!

  Аутор sanjarenja56 12 ÐÐ 2009, 13:57

  Blog majko,
  :)
  Pa sad si me raznezila...:)
  Sta kazes da budem psiholog?:)
  Salu na stranu,
  nadam se da ti jesam ulepsala dan.
  Divna si. I ponosna sam sto imam dve blog mame, i jos mnogo onih na ovom blogu, na koje znam da mogu da racunam.
  U Stvarnom svetu nema toga... svi ce odmah da to prenesu negde drugde...
  Mislis da su ti svi prijatelji a onda...
  I zbog toga ja najvise padam... Ali onda osmeh na lice...
  Mnogo mi znaci vasa podrska!

  Аутор behappy 12 ÐÐ 2009, 15:48

  Naravno,tuzna ovako bolesna i neaktivna na blogu u poslednje vreme,sa zakasnjenjem cita ovo i tvoj post mi je jos vise ulepsao ovaj dan :)) Skoro pa i ne osecam simptome gripa :))
  Hvala,grlim i ljubim do neba :***

  Аутор tuzna 12 ÐÐ 2009, 16:00

  tuzna,
  sad sam sigurna da si srecna. :)
  Ljubim te puno mala!!! :***

  Аутор behappy 12 ÐÐ 2009, 16:05

  ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

  Ljubi tebe tvoja kolezinica i sekica... :) :) :)

  bas si mi bre kao mladja sestra... i ti i ova luda tuznica... :) :) :)

  mnogo ste mi drage i :( znam da me nema i sve znam :( i obe me kritikujete... ali.. :( uf... kolezinice ti ces me razumeti kad pocne ispitni rok ;) hehe...

  Ali bice bolje... :) bice,bice... :) :) :)

  Ljubim i grlim te i pozdravljam sveee pomenute i nepomenute blogere :******

  Аутор cicilly 12 ÐÐ 2009, 16:29

  Cicilly,
  E drago mi je da sam te usrecila, starija sestrice!
  :))
  Verujem da je veoma tesko... Ja se mucim sa ovim mojim... a ne tek tamo...
  Ali mozeees ti to... ta tvoja prava, da izguras :)
  :******

  Аутор behappy 12 ÐÐ 2009, 16:42

  Trebalo je da dođeš na ovaj blog, ćero, pa kad god počnu loše misli, ti svima da kažeš: BE HAPPY! Vidiš kako si ulepšala dan svima prozvanima. Šukiju ću pokazati sutra,a jedva čekam da vidi mama Casper. Gde li se sakrila??

  Аутор sanjarenja56 12 ÐÐ 2009, 17:16

  Па мислим: шта рећи? Ако је то све оно што заиста мислиш, ко сме да сумња и да те исправља? Ја, сигурно, не, поготово што сам и сама сличне мисли са тобом. Могу само да се радујем што се, пишући и читајући, дружимо. Желим ти, мила девојчице, свако добро од Господа.
  Љубим и грлим загрљајно.*******

  Аутор pricalica 12 ÐÐ 2009, 18:58

  jednog dana,shvatices koliko si nam odgovornosti zadala ovom hvalom...
  radujem se sto si ovde prepoznala toliko dobrih ljudi-u dobrom se drustvu kreces.
  I znam da te samo mogu oplemeniti...
  I do neba hvala sto si i mene stavila u ovo divno drustvo.
  Drago mi je da verujes u ljubav i bicu zaista srecan ako u nepokolebljivoj veri u ljubav i ljude,kod tebe,bude malo i moje zasluge.
  Imas lepu dusu.
  Cuvaj je...

  Pozdravljam te srdacno tvoj stepskivuk

  Аутор stepskivuk 12 ÐÐ 2009, 19:58

  sanjarenja56,
  Tako mi je drago...
  Nadimak izabrao Sremac, tako da njemu hvala...
  :)
  I ja jedva cekam da mama vidi.
  Motiv i jeste bio taj, da usrecim sve.
  Ima da pravim neku kampanju, BUDI SRECAN!
  :))

  Аутор behappy 12 ÐÐ 2009, 22:16

  pricalica,
  Hvala ti pricalice draga!
  Sto ti kazes: "Da se citamo jos dugo!"
  Saljem ti sto zagrljaja, i poljubaca!:)

  Аутор behappy 12 ÐÐ 2009, 22:17

  stepskivuk,
  Nemoj da zahvaljujes, samo se smesi!!!
  Nadam se da je ovaj tmuran, decembarski dan ulepsan...
  I zelim ti sve najbolje! I u buduce... Zasluzujes!
  :*

  Аутор behappy 12 ÐÐ 2009, 22:18

  lepo si opisala sve koje poseban doprinos daju ovom blog-servisu.
  posebno zahvaljujem na lepom mišljenju o meni, čak možda preuveličanom
  Prijatno!

  Аутор domacica 13 ÐÐ 2009, 13:42

  Domacice,
  nadam se da sam ti izmamila osmeh!
  :*

  Аутор behappy 13 ÐÐ 2009, 14:01

  Izmamila si osmeh i Šukiju, dok je ovo čitao...javiće ti se čim dođe do neta.

  Аутор sanjarenja56 13 ÐÐ 2009, 17:13

  мама,
  зар јесам??
  Ех, баш ми је драго.
  Још мало, да виде сви прозвани, и... мојој срећи краја нема!
  :***

  Аутор behappy 13 ÐÐ 2009, 18:04

  Jesi, zaista, dobila si osmeh kakav se retko viđa! A videće i drugi, uskoro!

  Аутор sanjarenja56 13 ÐÐ 2009, 18:22

  Jaoo...:) Bas sam ^^
  Sijam...;)

  Аутор behappy 13 ÐÐ 2009, 18:34

  Mama Casper bila na proputovanju.
  Evo stize i sa veeeelikim osmehom te pozdravlja.
  Divna si BRE!

  Аутор casper 13 ÐÐ 2009, 20:33

  casper,
  divna si ti:*
  Pozdravljam i zahvaljujem za osmeh!

  Аутор behappy 13 ÐÐ 2009, 21:12

  Ево и неког ко увек касни (мене). Захваљујем се што је моја маленкост нашла место са великанима блог света.
  Не мислим да сам ја нешто допринео твојим расположењима, сем да сам Сремац па изазивам нека сећања :)
  Ако јесам, па... драго ми је..

  Жао је и мени што немам времена за блог па пропуштам пуно тога, али...
  Биће дана.
  Дотле, буди ми срећна...

  Аутор Баладашевић 20 ÐÐ 2009, 20:03

  Баладашевићу, ево и сада си ме насмејаои и орасположио.
  Хвала ти!
  Ја баш мислим да си један од мојих омиљених блогера.
  Поздрављам те, и јесам срећна!

  Аутор behappy 20 ÐÐ 2009, 20:06

  Evo i mene sa maaaaaaaaaaaalim zakasnjenjem.
  Hvala od srca sto sam u aleji velikana.
  :))))))))))))

  Аутор talas 31 ÐÐ 2009, 09:41

  Таласе,
  па заслужујеш човече!
  Поздрављам!
  :*

  Аутор behappy 31 ÐÐ 2009, 11:10
Додај коментар

Запамти ме